Smaakvolle en dagverse
bereidingen van het land op uw bord

CONTACT

Uw traiteur voor een geslaagd feest

Slagerij Bruynseels-Colpin is uw traiteur uit Sint-Katelijne-Waver en Bonheiden wanneer u een feestje of verrassingsevent plant. Wij bieden een ruim aanbod aan dagverse producten van koude hapjes tot warme schotels. Ontdek ons assortiment en plaats uw bestelling.

Koude hapjes
Assortiment lepelhapjes 3 st. PP. te kiezen tussen 4 voorstellen
  • Gerookte zalm met kruidenkaas en asperges
  • Kerstomaatjes met garnalen en kreeftsausje
  • Scampi’s met looksausje
  • Mousse van zalm met zalmsnippers
€ 3,75

Soepen
Kreeftensoep € 9,00 l.
Tomatenroomsoep € 4,00 l.
Aspergeroomsoepje van witte en groene asperges € 6,00 l.
Pompoensoep met stukjes zachte pompoen € 4,00 l.
Witloofsoep € 5,00 l.
Groentesoep € 4,00 l.
Kervelsoep € 4,00 l.
Broccolisoep € 5,00 l.
Kreeften
1/2 kreeft “belle vue” € 15,00 st.
1/2 kreeft gegratineerd met warme Hollandaisesaus € 17,00 st.
Hoofdgerechten
Deze gerechten zijn steeds vergezeld van groenten en kroketten (7 stuks per persoon) of gratin. Bij wild serveren wij een appeltje of peertje met veenbessen.
Hertenfilet met wildsausje en warme garnituur € 20,00 PP.
Everzwijnfilet met portosaus en warme garnituur € 16,50 PP.
Hazenrug met spek en wildsausje en warme garnituur € 17,50 PP.
Fazantfilet met wildsausje en warme garnituur € 18,50 PP.
Trio van hert, everzwijn en parelhoen met aangepaste sausjes en warme garnituur € 20,00 PP.
Stoofpotje van hert en hinde in poivradesaus € 14,00 PP.
Varkenshaasje met champignonsaus en seizoengroentjes € 16,00 PP.
Kalkoenfilet met champignonsaus en seizoengroentjes € 14,50 PP.
Gevulde kalkoenfilet met champignonsaus en seizoensgroentjes € 13,50 PP.
Lamskroontje met pepersaus € 17,50 PP.
Mingnonettegebraad met champignonsaus en groentenkrans € 12,50 PP.
Wild: alle soorten te verkrijgen. Bestel tijdig!
Warme sauzen
Champignonsaus € 10,00 l.
Peperroomsaus € 10,00 l.
Zachte currysaus € 10,00 l.
Appelsiensaus € 10,00 l.
Wildsausje € 10,00 l.
Fine champagne € 10,00 l.
Béarnaisesaus € 10,00 l.
 
Warme hapjes
Apero kippenboutjes € 0,45 st.
Mini kaasrolletje € 0,90 st.
Mini zalm € 1,00 st.
Mini garnaal € 1,00 st.
Mini ham € 0,90 st.
Mini pizza € 0,90 st.
Mini worstenbroodje € 0,90 st.

Voorgerechten
Kunnen ook als hoofdgerecht, mits prijssupplement.

Koude voorgerechten

Garnaalcocktail € 8,00 PP.
Krabcocktail € 7,50 PP.
Rundercarpaccio met kappertjes en parmezaan € 7,95 PP.
Carpaccio van verse zalm met fijne olie en limoen € 8,00 PP.
Parmaham met meloen € 5,00 PP.
Noorse visschotel met gerookte zalm en heilbot € 7,50 PP.
Vitello tonato € 9,00 PP.
Trio van wildpate € 7,50 PP.

Warme voorgerechten

Koninginnehapje (vide) € 4,50 PP.
Garnaalkroketjes € 3,20 st.
Kaaskroketjes € 1,90 st.
Noorse visschelp € 9,50 st.
St. Jacobsschelp op Normandische wijze € 10,50 st.
Scampi’s van de chef (kreeftensaus) € 11,50 st.
Scampi’s in lichte currysaus € 11,50 st.
Paling in’t groen € 9,50 PP.
Vispannetje met kreeftensaus € 10,95 st.
Zalmfillet met preisausje € 11,00 st.
Zeetongrolletjes op Normandische wijze € 12,00 st.
Desserts
Advocaatmousse € 1,60 PP.
Chocomousse € 1,60 PP.
Tiramisu € 2,10 PP.
Rijstpap van het huis € 1,50 PP.
Speculaasmousse € 1,60 PP
Aanvullend
Aardappelkroketjes € 0,27 st.
Gratin, huisbereid € 8,50 kg.
Appeltjes met veenbessen € 2,35 st.
Peertjes met veenbessen € 2,35 st.