Koude hapjes |
Assortiment lepelhapjes 3 st. PP. te kiezen tussen 4 voorstellen
- Gerookte zalm met kruidenkaas en asperges
- Kerstomaatjes met garnalen en kreeftsausje
- Scampi’s met looksausje
- Mousse van zalm met zalmsnippers
|
€ 3,75 |
Soepen |
Kreeftensoep |
€ 9,00 l. |
Tomatenroomsoep |
€ 4,00 l. |
Aspergeroomsoepje van witte en groene asperges |
€ 6,00 l. |
Pompoensoep met stukjes zachte pompoen |
€ 4,00 l. |
Witloofsoep |
€ 5,00 l. |
Groentesoep |
€ 4,00 l. |
Kervelsoep |
€ 4,00 l. |
Broccolisoep |
€ 5,00 l. |
Kreeften |
1/2 kreeft “belle vue” |
€ 15,00 st. |
1/2 kreeft gegratineerd met warme Hollandaisesaus |
€ 17,00 st. |
Hoofdgerechten |
Deze gerechten zijn steeds vergezeld van groenten en kroketten (7 stuks per persoon) of gratin. Bij wild serveren wij een appeltje of peertje met veenbessen. |
Hertenfilet met wildsausje en warme garnituur |
€ 20,00 PP. |
Everzwijnfilet met portosaus en warme garnituur |
€ 16,50 PP. |
Hazenrug met spek en wildsausje en warme garnituur |
€ 17,50 PP. |
Fazantfilet met wildsausje en warme garnituur |
€ 18,50 PP. |
Trio van hert, everzwijn en parelhoen met aangepaste sausjes en warme garnituur |
€ 20,00 PP. |
Stoofpotje van hert en hinde in poivradesaus |
€ 14,00 PP. |
Varkenshaasje met champignonsaus en seizoengroentjes |
€ 16,00 PP. |
Kalkoenfilet met champignonsaus en seizoengroentjes |
€ 14,50 PP. |
Gevulde kalkoenfilet met champignonsaus en seizoensgroentjes |
€ 13,50 PP. |
Lamskroontje met pepersaus |
€ 17,50 PP. |
Mingnonettegebraad met champignonsaus en groentenkrans |
€ 12,50 PP. |
Wild: alle soorten te verkrijgen. Bestel tijdig! |
Warme sauzen |
Champignonsaus |
€ 10,00 l. |
Peperroomsaus |
€ 10,00 l. |
Zachte currysaus |
€ 10,00 l. |
Appelsiensaus |
€ 10,00 l. |
Wildsausje |
€ 10,00 l. |
Fine champagne |
€ 10,00 l. |
Béarnaisesaus |
€ 10,00 l. |
|
|
Warme hapjes |
Apero kippenboutjes |
€ 0,45 st. |
Mini kaasrolletje |
€ 0,90 st. |
Mini zalm |
€ 1,00 st. |
Mini garnaal |
€ 1,00 st. |
Mini ham |
€ 0,90 st. |
Mini pizza |
€ 0,90 st. |
Mini worstenbroodje |
€ 0,90 st. |
Voorgerechten |
Kunnen ook als hoofdgerecht, mits prijssupplement. |
Koude voorgerechten
|
Garnaalcocktail |
€ 8,00 PP. |
Krabcocktail |
€ 7,50 PP. |
Rundercarpaccio met kappertjes en parmezaan |
€ 7,95 PP. |
Carpaccio van verse zalm met fijne olie en limoen |
€ 8,00 PP. |
Parmaham met meloen |
€ 5,00 PP. |
Noorse visschotel met gerookte zalm en heilbot |
€ 7,50 PP. |
Vitello tonato |
€ 9,00 PP. |
Trio van wildpate |
€ 7,50 PP. |
Warme voorgerechten
|
Koninginnehapje (vide) |
€ 4,50 PP. |
Garnaalkroketjes |
€ 3,20 st. |
Kaaskroketjes |
€ 1,90 st. |
Noorse visschelp |
€ 9,50 st. |
St. Jacobsschelp op Normandische wijze |
€ 10,50 st. |
Scampi’s van de chef (kreeftensaus) |
€ 11,50 st. |
Scampi’s in lichte currysaus |
€ 11,50 st. |
Paling in’t groen |
€ 9,50 PP. |
Vispannetje met kreeftensaus |
€ 10,95 st. |
Zalmfillet met preisausje |
€ 11,00 st. |
Zeetongrolletjes op Normandische wijze |
€ 12,00 st. |
Desserts |
Advocaatmousse |
€ 1,60 PP. |
Chocomousse |
€ 1,60 PP. |
Tiramisu |
€ 2,10 PP. |
Rijstpap van het huis |
€ 1,50 PP. |
Speculaasmousse |
€ 1,60 PP |
Aanvullend |
Aardappelkroketjes |
€ 0,27 st. |
Gratin, huisbereid |
€ 8,50 kg. |
Appeltjes met veenbessen |
€ 2,35 st. |
Peertjes met veenbessen |
€ 2,35 st. |
|